Bag om Rundt i Danmark

Mit navn er Kristina Møller.
Jeg er vild med at rejse og fotografere. Jeg elsker at opleve nye steder, og se hvor det bringer mig. Jeg er medlem af de berejstes klub her i Danmark, og har været i mere end 85 lande. Min søn Alfred er tit med på rejserne, og har i en alder af 9 år, været i ca. 30 lande.

I sommeren 2020 blev vi som de fleste andre i Danmark (pga Corona). I første omgang troede jeg at det ville blive lidt kedeligt ifht. den ellers planlagte italienstur. Men da det blev meldt ud omkring gratis færgeture gik jeg for alvor igang med at planlægge ferien. Alle Ø-besøgene var med andre, Alfred, min kæreste Anders, hans drenge Viggo på 7 og Eskild på 9 år, familie og/eller venner. 

KMO_1259

Jeg er ikke det store rejse planlægnings menneske til detaljer, men jeg opdagede I min nysgerrighed omkring de danske øer, at der manglede et sted på nettet, hvor tingene var samlet. For at finde ud af om der var legepladser, shelter, cykelleje mm. skulle der mange klik til for at finde, hvis jeg overhoved fandt ud af det. Det er meningen at denne side skal komme godt rundt om, hvad du kan finde ude på øerne i Danmark. 

Jeg har lavet hjemmesiden, tegnet illustrationerne og taget alle fotos. 

Kom gerne med tips til oplevelser eller andet, og kontakt mig gerne hvis der er fejl og mangler, jeg er bare hoppet ud i projektet.

Tak for du læser med!

hjarnoe-odden
endelave-skilt
Bliv inspireret til et Ø-besøg med Nyhedsbrevet

Kontakt

Kristina Møller
Tlf. 20924059
RundtiDanmark@RundtiDanmark.dk